شرکت بهینه ساز الموت
گفتگو با مشاورین
کانال پلی اورتان کاربری وسیعی در سازه های تجاری، صنعتی، مسکونی، درمانی، اداری و ... دارد. در حقیقت می توان از کانال پلی یورتان در هر شرایطی و بدون محدودیت آب و هوایی استفاده کرد. به عبارتی کانال پلی اورتان دوام بیشتری دارد و فرسودگی در آن دیر اتفاق می افتد. از آهن آلات و قطعات کمتری برای ساخت و اجرای کانال های پیش عایق در مقایسه با کانال گالوانیزه استفاده می گردد. با در نظر گرفتن این موارد می توان کاربری بالای این کانال ها را توجیه نمود. در این مقاله به توضیح مراحل تولید کانال پلی یورتان و همچنین مزایای آن می پردازیم.
پلی یورتان ها می توانند به شکل های مختلفی از قبیل الاستومرها، رزین، فوم های سخت، رنگ، فوم های نرم، پوشش، ترموپلاستیک، انواع جلادهنده، چسب و ... به کار روند. البته کاربری اصلی آنها در دیواره های ساندویچ پانل عنوان شده است. علاوه بر این از کانال های پلی یورتان می توان به عنوان نوعی پوشش برای لوله های مدفوع در خاک استفاده نمود تا بتوان از لوله ها در مقابل خوردگی محافظت نمود.
کاربرد استفاده از کانال پلی اورتان به این موارد خلاصه نمی گردد و استفاده از آن گستره بالایی دارد. برخی دیگر از موارد استفاده از این عایق عبارتند از :
همچنین بخوانید : چه قسمت هایی از ساختمان باید عایق کاری شوند
به طور کلی مراحل تولید کانال پلی یورتان به شیوه مشخصی انجام می گیرد و استانداردهای خاصی را می طلبد. در ادامه مراحل تولید این کانال ها را توضیح می دهیم:
در گام نخست باید طرح کلی کانال پلی اورتان را بر روی پانل قرار داد. برای این منظور می توان از نوار تفلون برای علامت گذاری استفاده نمود. بایستی این کار را با توجه به برش عرضی کانال هوا و با اندازه های دقیق و درست انجام دهید. بهتر است برای دقیق بودن اندازه ها از شیوه مشخصی برای طراحی استفاده نمایید.
در این مرحله تولید کانال پلی یورتان در امتداد لبه هر کانال باید از یک برش 45 درجه استفاده کنید. استفاده از برش های v شکل می تواند به بهتر تا شدن کانال، کمک نماید. این مدل برش ها برای مرحله چسب زدن نیز شیوه مناسبی است و کار را راحت تر می کند.
در این مرحله از چسب به عنوان نوعی ماده نگهدارنده استفاده می گردد. لازم است برای یکنواخت شدن غلظت چسب، قبل از استفاده ظرف آن را به خوبی تکان دهید. شیارهای v شکل را از نظر گرد و غبار تمیز نموده و با استفاده از تفنگ بادی مخصوص چسب و یا ابزار پخش کننده بادی، فرایند چسب زدن را انجام دهید. بسته به دمای محیط کار حدود 10 تا 20 دقیقه طول می کشد تا چسب خشک گردد.
پس از چسب زدن کانال و خشک شدن آن، لازم است لبه های کار را با زاویه 90 درجه تا بزنید و به این شیوه شکل کانال به دست می آید. به منظور مرتب نمودن طول ها و حذف قسمت های اضافی بهتر است اتصال قطعات را از بخش انتهایی شروع کنید.
این نوارها به صورت آماده در بازار موجود است و برای کارایی بهتر می توان از چسب مخصوص نیز در کنار آن استفاده نمود.
به منظور درزگیری بخش های داخلی از سیلیکون استفاده می شود. پس از استفاده از سیلیکون لازم است بر روی همه دیواره های کانال، انگشت تر و یا یک ابزار شعاعی کشیده شود. این مساله می تواند علاوه بر نشتی کمتر، هوا را نیز پاکیزه نگه دارد.
برای این کار می توان بر حسب نیاز از پروفیل های آلومینیومی مختلفی استفاده نمود. البته استفاده از ساپورت های داخلی نیز با توجه به اندازه کانال کشی و نیز فشار سیستم لازم و ضروری است.
شما می توانید برای تولید و نصب کانال پلی یورتان به شرکت تخصصی الموت تهویه مراجعه نمایید. این شرکت به تولید کانال پلی اورتان با بهترین قیمت و کیفیت می پردازد.
همچنین بخوانید: مزایای کانال پیش عایق چیست؟
استفاده از این نوع کانال به دلیل مشخصات فنی مناسب آن می باشد و مزایای بسیاری در بر خواهد داشت که عبارتند از :
جمع بندی
تا کنون با توجه به مطالب توضیح داده در مورد این کانال متوجه شده اید، در چه صنعت هایی استفاده می شود و همچنین دارای چه مزایایی می باشد. همانطور که گفته شد شرکت الموت تهویه، تولید کننده انواع کانال پلی یورتان و الاستومری و ... با کیفیت می باشد. شما می توانید با توجه به نیاز خود به انواع کانال پیش عایق، به این شرکت سفارش تولید دهید.
برخی از پروژه های اجرایی الموت را ببینید
مقالات آموزشی و اجرایی بهینه ساز الموت را ببینید