خرید انواع عایق حرارتی برودتی
خرید انواع عایق حرارتی برودتی
الموت تهویه
  • بلاگ
  • 438 روز پیش
  • 287
  • 0
  • 0

خرید عایق حرارتی و برودتی دو نوع رایج عایق هستند، که هر دو عایق انرژی محسوب می شوند و از اتلاف انرژی جلوگیری می کنند. عایق های حرارتی از مواد مختلفی مانند پشم شیشه، پشم سنگ، پلاستیک، پرایت، تخته فیبر و ... ساخته می شوند و نقش اصلی آنها جلوگیری از اتلاف انرژی حرارتی است. عایق های برودتی خنک کننده دقیقا با همین هدف طراحی و تولید می شوند که از اتلاف انرژی جلوگیری کنند و از هدر رفتن انرژی خنک کننده تولید شده در ساختمان جلوگیری می کند. می توان گفت رایج ترین و شناخته شده ترین انواع عایق حرارتی برودتی، عایق های فومی هستند که از خروج سرما و گرما از محیط مورد نظر جلوگیری می کنند. عملکرد هر نوع عایق بسته به نوع عایق و سایر مشخصات آن متفاوت است. در ادامه به بررسی و مقایسه ویژگی های عایق الاستومری حرارتی و برودتی می پردازیم.

تفاوت بین عایق حرارتی و برودتی

همانطور که از اصطلاح عایق پیداست، عایق حرارتی و برودتی هر دو وسیله ای هستند که نقش مهمی در محافظت از سطح برای جلوگیری از نشت و اتلاف بیشتر انرژی دارند. عایق الاستومری حرارتی و برودتی یک عایق معدنی است که از هدر رفتن گرما یا سرما که شکل مهمی از انرژی است، جلوگیری می کند.

تنها تفاوت عایق حرارتی با عایق سرما این است که از عایق حرارتی در تجهیزات گرمایشی استفاده می شود. و با عدم خروج انرژی گرمایی از فضا باعث صرفه جویی در مصرف برق و جلوگیری از هدر رفتن آن می شود. اما عایق خنک کننده در تجهیزات برودتی استفاده می شود و از پراکندگی سرمای تجهیزات خنک کننده جلوگیری می کند و به سیستم خنک کننده کمک می کند تا بهتر کار کند و هوای مطلوب با هزینه کمتر تولید کند.

خصوصیات عایق های حرارتی و برودتی

مهمترین ویژگی این محصول در واقع نقش اصلی عایق برودتی در جلوگیری از ورود و خروج سرما در شی یا اتاق مورد نظر است. تا زمانی که عایق برودتی مورد نظر ضریب انتقال انرژی بالاتری داشته باشد و بتواند گرمای بیشتری را حفظ کند، عایق بهتری خواهد بود. عایق های برودتی حرارتی به دو دسته عایق های معدنی و عایق های پلیمری تقسیم می شوند و شامل عایق های ساخته شده از پشم شیشه، پشم سنگ، پلی اورتان، الاستومر، پلی استایرن و ... می باشند.

خرید انواع عایق حرارتی و برودتی

مواد و متریال مورد استفاده در عایق کانال هوا و برای جلوگیری از اتلاف انرژی بسیار متفاوت بوده و از نظر درجه عایق بندی اشکال مختلفی دارد. این الیاف و مواد را می توان بر اساس معیارهای مختلفی طبقه بندی کرد. به عنوان مثال به طور کلی در صنعت از دو گروه محافظ معدنی و پلیمری استفاده می شود. هر یک از این دو گروه دارای چندین زیر گروه هستند و کاربردهای متفاوتی دارند. از رایج ترین انواع عایق حرارتی برودتی می توان به گزینه های زیر اشاره کرد.

قیمت عایق حرارتی برودتی پشت چسب دار

خرید عایق الاستومری حرارتی برودتی

یکی از رایج ترین انواع عایق که اغلب در محیط های صنعتی و پالایشگاه ها استفاده می شود، عایق الاستومری است. این عایق ها که از فوم نیتریل ساخته شده اند، در برابر نفوذ آب و رطوبت و همچنین در برابر حرارت مقاومت بسیار بالایی دارند. عایق های الاستومری را می توان بر اساس شکل، ساختار و کاربرد به دو گروه کلی زیر تقسیم کرد:

عایق الاستومری لوله ای

همانطور که از نام این نوع عایق حرارتی و برودتی مشخص است، ساختاری لوله مانند دارد و بدون روکش و با روکش آلومینیومی در محیط های باز و بسته استفاده می شود. لازم به ذکر است که نوع آلومینیوم پوشش داده شده در این محصول برای لوله ها و اتصالات و تجهیزاتی که در محیط باز قرار می گیرند، انتخابی بسیار کاربردی است. با توجه به شرایط محیطی می توانید لوله هایی با طول 2 و ضخامت های 9، 13، 19 و 21 میلی متر را انتخاب کنید.

عایق الاستومری رولی

نوع دیگری از انواع عایق الاستومری حرارتی برودتی به صورت رول ارائه می شود و می توان از آن برای عایق کاری و کاربردهای دیواری و سطحی استفاده کرد. رول های الاستومری در انواع ساده و روکش دار در بازار موجود است و مقاومت آن ها بسیار بالاست. پوشش آلومینیومی به کار رفته در این عایق ها و چسب های پشت آن ها چسبندگی قوی به سطح مورد نظر ایجاد می کند. لازم به ذکر است که هر دو نوع لوله ای و رولی این عایق دارای ساختار سلول بسته هستند و بنابراین آب و گرما نمی تواند در آن ها نفوذ کند.

در ادامه بخوانید: کاربردهای عایق الاستومری در صنعت

عایق پلی اورتان

پلی یورتان یکی از انواع جدید عایق های برودتی است که در گروه عایق های پلیمری قرار می گیرد. پلی اورتان نوع متفاوتی است و می توان آن را به فوم سلول باز و سلول بسته تقسیم کرد. این عایق ها از طریق اسپری های مخصوص روی دیوار و محل های مورد نیاز پاشیده می شوند و از هدر رفتن برق جلوگیری می کنند. مهمترین مزیت عایق پلی یورتان چسبندگی قوی و عدم رطوبت آن است.

انعطاف پذیری بالای این عایق برودتی باعث شده تا عایق پلی اورتان برای مدت طولانی شکل اولیه خود را حفظ کند. از این فوم می توان برای عایق کاری سقف، دیوار و کف استفاده کرد.

خرید انواع عایق الاستومری حرارتی

خرید عایق حرارتی برودتی پشم شیشه

پشم شیشه یکی دیگر از انواع عایق است که به عنوان عایق صدا عمل می کند و در صنعت کاربرد فراوانی دارد. این نوع عایق از شیشه بازیافتی تولید می شود و یکی از قدیمی ترین الیاف عایق معدنی محسوب می شود. و اغلب به صورت استوانه ای عرضه می گردد. انواع پشم شیشه بسته به شکل و ساختار آن در صنعت استفاده می شود. و در برخی از آن ها فویل های آلومینیومی به عنوان روکش برای آنها در نظر گرفته می شود. همچنین باید گفت که نوع خاصی از پشم شیشه نیز به صورت الیاف نساجی عرضه می شود.

از آنجایی که پشم شیشه عایق برودتی و صوتی در نظر گرفته می شود، می توان از آن برای سقف، کف، ساندویچ پانل، وسایل گرمایشی و کانال های پیش عایق که لوله ها را ساخته و بازرسی می کنند، استفاده کرد. از جمله اینکه پشم شیشه در برابر حرارت از 195- تا 120 درجه بسیار مقاوم است.

عایق های برودتی سرمایی پشم سنگ

پشم سنگ که از حرارت دادن سنگ بازالت و کک در کوره های مخصوص به دست می آید، یکی دیگر از انواع عایق های برودتی سرمایی است که برای محافظت از تجهیزات سرمایشی و گرمایشی استفاده می شود. پشم سنگ پس از تبدیل به الیاف ارائه شده و در انواع لوله‌ای، پتویی، تخته‌ای و لحافی مورد استفاده قرار می گیرد. نوع مسطح این عایق ها که اغلب در ابعاد 60*120 سانتی متر هستند برای عایق کاری سطوح و دیوارها استفاده می شوند.

پشم سنگ با روکش آلومینیوم برای عایق کاری سقف‌های سوله و همچنین لوله ها استفاده می شود. و می تواند در دماهای منفی پنج درجه تا 150 درجه عملکرد خوبی داشته باشد.

نتیجه گیری نهایی

عایق های حرارتی و برودتی مهمترین و رایج ترین انواع عایق های موجود هستند. هدف کاهش انتقال حرارت از سیستم های با دمای بالا به سیستم های با دمای پایین است. در این گزارش به بررسی عملکردها و کاربردهای خرید عایق حرارتی برودتی پرداختیم. لازم به ذکر است که این عایق ها در انواع پلیمرها و مواد فلزی موجود می باشند و از هر مدل می توان برای جداسازی محل خاصی استفاده کرد.

نظرات
0
ارسال دیدگاه
عایق کاری لوله با عایق الاستومری
عایق کاری لوله با عایق الاستومری
نحوه عایق کاری لوله با عایق الاستومری

عایق کاری لوله با عایق الاستومری از مزایای بی شماری در بخش های مختلف ساختمان برخوردار است. از سیستم های گرمایش و...

ادامه مطلب
اجرای عایق کاری لوله های موتورخانه
اجرای عایق کاری لوله های موتورخانه
اجرای عایق کاری لوله های موتورخانه * قیمت

برای اجرای عایق کاری لوله های موتورخانه باید به شرایط نصب و راه اندازی آن ها توجه ویژه ای داشته باشید. این...

ادامه مطلب
عایق بندی کانال کولر آبی
عایق بندی کانال کولر آبی
نحوه عایق بندی کانال کولر آبی با عایق الاستومری

عایق بندی کانال کولر آبی با عایق الاستومری ، پشم سنگ و پشم شیشه برای جلوگیری از اتلاف انرژی انجام می شود....

ادامه مطلب
تفاوت عایق الاستومری با پشم شیشه
تفاوت عایق الاستومری با پشم شیشه
مقایسه عایق الاستومری با پشم شیشه * تفاوت

بررسی تفاوت و مقایسه عایق الاستومری با پشم شیشه شما را با مزیت های استفاده از هر یک از این مواد عایق...

ادامه مطلب
خرید عایق الاستومری مسلح
خرید عایق الاستومری مسلح
عایق الاستومری مسلح چسبدار * قیمت خرید

خرید عایق الاستومری مسلح در تنوع بالایی در عرصه های صنعتی ارائه می شود. مدل های لوله ای و رولی این محصولات...

ادامه مطلب
کانال فلکسیبل با عایق الاستومری
کانال فلکسیبل با عایق الاستومری
کانال فلکسیبل با عایق الاستومری * قیمت خرید و فروش

کانال فلکسیبل با عایق الاستومری یکی از برترین مدل های لوله خرطومی است که در بسیاری از عرصه های تاسیساتی مورد استفاده...

ادامه مطلب
انواع سازه های پیش ساخته
انواع سازه های پیش ساخته
انواع سازه های پیش ساخته * کانال ها در صنعت ساختمان سازی

انواع سازه های پیش ساخته به دلیل سرعت ساخت بالا و قیمت مناسب یکی از پرطرفدارترین روش های ساخت هستند که استفاده...

ادامه مطلب
مراحل نصب عایق الاستومری
مراحل نصب عایق الاستومری
آموزش نصب عایق الاستومری * مراحل اجرا

همانطور که می دانیم تمامی شرکت ها و کارخانجات تولید کننده عایق الاستومری انواع لوله و رول عایق با روکش های مختلف...

ادامه مطلب
خرید عایق الاستومری برای خودرو
خرید عایق الاستومری برای خودرو
خرید عایق الاستومری برای خودرو

عایق الاستومری که می توان از آن به عنوان نمونه کاربردی خرید عایق الاستومری برای خودرو نام برد، یکی از کاربردی ترین...

ادامه مطلب
برند کینگز پن
برند پال داکت
برند کول داکت
برند کی فلکس
برند سوپر فلکس